Skip til indhold

Følg os

Gratis forsendelse i Danmark

Kunde service

COVID-19

Kære kunder.

Først og fremmest håber vi, at du og din familie er sikre og sunde. Mens situationen omkring COVID-19-pandemien ændrer sig og udvikler sig hver dag, er vores kunders og medarbejderes sikkerhed og sikkerhed vores højeste prioritet.

Alle, der er involveret i forsyningskæden, er forpligtet til at overholde de strengest mulige hygiejnesikkerhedsregler. Det betyder, at alle medarbejdere bærer beskyttelsesbeklædning, herunder masker og handsker, og at arbejdsmiljøet regelmæssigt desinficeres.

Valante har også truffet de nødvendige online foranstaltninger for fortsat at garantere vores kundeservice. Da alle led i distributionskæden lider under denne koronakrise, kan pakker blive forsinket. Men du behøver ikke at bekymre dig. Vi overvåger status for din forsendelse og sikrer, at din ordre ankommer.

Har du et spørgsmål? Svaret findes måske allerede i vores omfattende FAQ. Er dit svar ikke i vores Hjælp? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice via info@valante.dk. (Send din besked med den e-mail-adresse, du brugte til ordren, og medtag dit ordrenummer). Vi svarer dig inden for 1 til 3 arbejdsdage!

Tak for din tillid!

Valante Team

SSL-certificeret webshop

Garanteret sikker kasse

Gratis fragt

Gratis forsendelse i Danmark

24/7 kundeservice

Vores kundeservice er tilgængelig 24/7.

Høj kundetilfredshed

Mere end 40.000 tilfredse kunder.